Concurs Leda – Frenezia

Daca doriti sa castigati un exemplar din romanul Frenezia de Francesca Lia Block, tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la acest post in care sa-mi spuneti ce carte/serie aparuta la editura Leda/Corint junior/Corinteens v-a placut cel mai mult pana acum.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si anuntat pe blog pe 3 martie.

Pentru sanse suplimentare:

+1 – Follow

+ 2 – postare pe blogul personal sau contul de Facebook despre acest concurs si sa-mi lasati link catre postare intr-un comentariu.

74 de gânduri despre „Concurs Leda – Frenezia

  1. Hmm..cel mai mult mi-a placut seria „Academia vampirilor”,aparuta la Leda.A fost…cum sa zic? A doua serie cu vampiri pe care am citit-o si mi-a placut exxxttrrreeemmmm de mult cum a scris Richelle Mead si povestea in sine.O serie ce nu trebuie ratata!
    M-am abonat la blog cu adresa matarela2007@yahoo.com( sau http://bianca2b.wordpress.com – stiu ca daca te abonezi la un blog cat esti logat pe WordPress,iti apare blogul,nu adresa . )
    Am distribuit aici : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000990726765

  2. Pingback: CONCURS PE BLOGUL MAGIA CARTILOR. « Shadowbooks

  3. Pingback: Concurs pe “Magia Cartilor” «

  4. Pingback: Concursuri 19 « HocusPocusPreparatusBlog(us)

  5. Seria mea preferata de la Editura Leda este categoric „Instrumente Mortale”, de Cassandra Clare :D, dar imi plac foarte mult si seriile „Dispozitive Infernale”, de Cassandra Clare, „True Blood”, de Charlaine Harris, „Fortele raului absolut”, de Kelley Armstrong si „Sange albastru”, de Melissa de la Cruz.
    Follow GFC: ramy si mail: rem_ro_2001@yahoo.com
    Share: http://sandybook.wordpress.com/2012/02/21/concursuri-19/

  6. Cred ca Leda publica cele mai tari carti, imi e greu sa aleg una preferata cand sunt atatea: Amurg, Gazda, Vampirii sudului, Academia vampirilor, Altfel de ingeri si lista continua.

  7. Hmm… cam creu de ales dar cea care mi-a placut cel mai mult a fost Nu Plange Sub Clar De Luna de Heather Davis mi s-a parut romantica si fascinanta:X

  8. Postam anuntul dvs in peste 365 de siteuri de anunturi din Romania impreuna cu o poza si adresa siteului dvs. (in siteurile ce permit acest lucru) crescand astfel numarul celor care vad anuntul dvs cu cateva sute de mii de persoane zilnic. Noi facem aceasta munca in locul dvs. Anuntul va fi indexat de Google rapid (cateva zile) si va fi afisat in primele pagini.

  9. Seria mea favorita a fost si este Jurnalele Vampirilor de la editura Leda cea mai frumoasa povlvesta de iubire ma impresionat pana la lacrimi. Te urmaresc cu adressa::teia333@wordpress.com

  10. multumim pentru concurs! 🙂

    sincer, prima carte urban fantasy a fost Invocarea din trilogia Fortele raului absolut de Kelley Armstrong. Aceasta seria mi-a placut la nebunie pentru ca m-am identificat mai la tot pasul cu protagonista, si de vara trecuta citesc mereu astfel carti. [si astept de la editura leda si alte carti ale scriitoarei Kelly Armstrong!]

    email: borcan.cristina@gmail.com
    FB: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000625615151&ref=tn_tnmn
    bafta tuturor!

Lasă un comentariu