Alegerea unui corp de ilumintat potrivit

descărcare

Alegerea unui corp de ilumintat potrivit poate părea o problemă banală, uşor de rezolvat. Lucrurile însă nu sunt chiar atât de simple.
Trebuie să recunoaştem că există tehnolgii noi care intră rapid pe piaţă şi care ne pun în dificultate chiar şi atunci când trebuie să alegem un bec.
De aceea propun să detaliem câţiva parametrii importanţi care să ne ghideze.

Eficienţă energetică
Cu toţii facem referire şi uneori suntem nostalgici după lumina becului cu incandescenţă deşi acesta este mult depăşit de noile tehnologii eficiente energetic.

images

Nivelul fluxului luminos sau eficienţa luminoasă

Aceasta este reprezentata de numarul cat mai mare de lumeni, in timp ce consumul de energie este reprezentat de numarul de wati. Un bec este bun daca are consum mic (deci un numar mic de wati) si luminozitate cat mai mare (un numar mare de lumeni). Pentru ca becul sa produca o lumina satisfacatoare, raportul dintre wati si lumeni trebuie sa fie de cel putin 80.
Şi dacă suntem nostalgici şi luăm ca etalon becurile cu incandescenţă şi ne dorim să avem un flux luminos similar, atunci va trebui să ne uităm la acest parametru atunci când vrem să
cumpărăm un bec nou.
Dacă ne dorim o lumină asemănătoare cu a unui bec clasic de 100W, va trebui să ne orientăm către o sursă cu un flux luminous comparabil (100w incandescent = 1500 lumeni).
Lumenii îţi permit să cumperi cantitatea de lumină pe care o doreşti. Luminozitatea, sau nivelul fluxului luminos al becurilor din casa ta poate varia foarte mult.
Magic Led  oferă clienţilor săi o gamă bogată şi variată de produse pentru toate exigenţele.

– spoturi LED


– Becuri cu LED


– Benzi LED


– Aplice LED


– Reflectoare


– Tuburi LED


– Panouri LED


– Lămpi LED

Beneficii:
– produse de calitate la preţuri mici;
– avantaje oferite clienţilor  prin Cardul de fidelitate.

 

Articol sponsorizat

Lasă un comentariu