Află misterul din spatele uneia dintre cele mai inteligente fiinţe umane – Albert Einstein!

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)

Citeşte două carti de exceptie de la Editura Pandora M (Grupul editorial TREI)!

Albert Einstein a fost un fizician teoretician de etnie evreiască, născut în Germania. Este autorul teoriei relativităţii şi unul dintre cei mai străluciţi oameni de ştiinţă ai omenirii. A primit Premiul Nobel pentru Fizică în 1921. Einstein a publicat peste 300 de lucrări ştiinţifice şi peste 150 în alte domenii.

Dar cine este omul din spatele fizicianului? Albert Einstein ne-a dezvăluit secretele universului, dar şi-a ascuns foarte bine secretele personale.
Cazul Eduard Einstein de Laurent Seksik ne relevă drama familiei Einstein, în care se împletesc durerea unei mame, slăbiciunea unui mare om şi vocea unui fiu uitat.

Cazul Eduard Einstein a fost nominalizat la Premiul Goncourt şi la Marele premiu pentru roman al Academiei Franceze. De asemenea, a fost finalist la Premiul Goncourt al liceenilor şi la Premiul Femina. Le Parisien l-a desemnat cel mai bun roman francez din 2013, iar în 2014 a obţinut Prix littéraire des Hebdos en Région. Este tradus în 20 de limbi.

 

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)

Ajută-ţi şi copilul să îl cunoască pe Albert Einstein! Recomandă-i o carte pentru el, pe care o poate citi singur sau pe care o puteţi citi împreună, o carte fermecătoare. Primul tiraj s-a epuizat într-o lună.

Cine a fost Albert Einstein? de Jess M. Brallier va divulga tânărului cititor sau ascultător personalitatea uneia dintre cele mai inteligente fiinţe umane care au existat vreodată, a unui savant ale cărui descoperiri şi teorii au dus la apariţia televiziunii şi a… bombei atomice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s