De la Sharm el Sheik, cu dragoste – impresii

De la Sharm el Sheik, cu dragoste

De la Sharm el Sheik, cu dragoste

Autor: Monica Lee Parker
Editura: National
Colectia: Romanul de dragoste

Coperta cartii:

Peter realiză instantaneu că situaţia era mai rea decât cele mai sumbre presimţiri ale sale.
Vasăzică, mă minte în faţă? Asta nu mai seamănă a nehotărâre, ci a lucru bine stabilit. E tot ce îmi mai lipsea acum. Avea dreptate Ramona. Ramona! Cu ea trebuie să vorbesc. Ea ar putea înţelege mai bine întortocheata gândire a Melissei, doar e şi ea femeie. Cred că la ora asta s-a întors deja acasă.
Urcă în maşină, demarând în mare viteză, ceea ce constituia o naivitate, întrucât traficul din New York de la acea oră de seară făcea ca asemenea demaraje să rămână absolut inutile, maşina blocându-se câţiva metri mai încolo şi înregimentându-se cuminte în şirul nesfârşit al ambuteiajelor.
Melissa trecuse, în numai câteva minute, de la marea fericire a deşteptării alături de Abdul, la cea mai cruntă deznădejde, în urma celor două convorbiri telefonice pe care le avusese. Stătea cocoţată în vârful patului, aşezată turceşte, goală, ţinând în braţe o pernă şi privind fără ţintă. Lacrimi mari începeau să se rostogolească pe obrazul ei prins de soare.

Povestea:

Melissa Cartrige este o tânără jurnalistă ce se pregăteşte pentru nuntă, însă cu câteva zile înaintea evenimentului este trimisă în Egipt, la Sharm el Sheik, pentru a participa la un important congres. În avionul care o duce către această destinaţie cunoşte un bărbat ce o va face să-şi reorganizeze priorităţile în viaţă. Un bărbat de origine arabă de care se simte leagată sufleteşte dintotdeauna deşi nu-l cunoaşte decât de câteva minute.
Daca Melissa va renunţa la planurile de nuntă pentru o viaţă alături de misteriosul arab şi ce secrete ascunde acesta veţi afla numai citind acest roman de dragoste.

Impresii:
Cartea de faţă face şi aceasta parte din aceeaşi colecţie de romane de dragoste apărută la editura Naţional de care am mai pomenit anterior. Acestea sunt poveşti de dragoste contemporane, accesibile tuturor categoriilor de cititori iubitori de literatură romantică.
Cărţile sunt tipărite pe o hârtie de calitate superioară şi beneficiază de un design extrem de atrăgător, iar preţul este unul accesibil fiecăruia.
Mi s-a părut interesantă ideea de bază a romanului, o poveste de dragoste mai puţin obişnuită, între două persoane extrem de diferite din toate punctele de vedere. Din păcate dimensiunile destul de reduse ale romanului nu mi-au oferit ceea ce m-aş fi aşteptat.
Mi-aş fi dorit o poveste mult mai amplă, mai detaliată. Mi-ar fi plăcut să aflu mai multe detalii despre cele două personaje principale, despre trăirile lor, despre lupta lor interioară, mai ales avand în vedere că Melissa este o jurnalistă americană de ştiri, iar Abdul este un terorist…
Per ansamblu este un roman de dragoste destul de draguţ însă se putea şi mai mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s