Serenadă pentru Tara de Jessica O’Connor

Serenada pentru Tara

Serenadă pentru Tara

Autor: Jessica O’Connor
Adaptare: Dan Coste
Editura: Naţional
Colecţia: Romanul de Dragoste

Povestea:

Tara Grant este o tânăra de 16 ani ce se îndrăgosteşte iremediabil de băiatul de aur al oraşului ( bogat, frumos, celebru). Cei doi se iubesc sincer însă familia acestuia nu este de acord cu relaţia celor doi nici atunci când află că Tara aşteaptă un copil şi fac tot ce le sta în putinţă să-i despartă.
Peste ani Tara a ajuns o femeie respectată, cu o carieră solidă în faţă şi cu o frumoasă fiică. Nimeni nu-i prevăzuse un astfel de destin.
În scenă apare şi tatăl fetiţei ce realizează că a greşit şi nu a luat decizile corecte în urmă cu mulţi ani, iar acum vrea să se întoarcă în viaţa fiicei şi a femeii iubite.
Dar oare Tara îl va ierta şi îi va mai acorda încă o sansă, sau nu?

Impresii:

Cartea de faţă face parte dintr-o colecţie de romane de dragoste apărută la editura Naţional. Acestea sunt poveşti de dragoste contemporane, accesibile tuturor categoriilor de cititori iubitori de literatură romantică.
Cărţile sunt tipărite pe o hârtie de calitate superioară şi beneficiază de un design extrem de atrăgător, iar preţul este unul accesibil fiecăruia.
Povestea începe brusc intrând rapid în acţiune şi nu îşi pierde cititorul în detalii. Romanul este destul de succint, acțiunea este prezentată pe scurt, iar cei câțiva ani prezentați din viața personajului principal, dau cărţii ideea de viteză, de repeziciune. Totuși, povestea este prezentată clar, în așa fel încât nu existe confuzie în narațiune.

Serenadă pentru Tara este un roman de dragoste care nu prezintă prea multe detalii, care intră direct în acțiune și nu te plictisește cu scenele amănunțite. Are un subiect destul de actual și cu o problemă cu care se confruntă multe fete din societatea din zilele noastre, personajul principal, Tara, ar putea fi chiar luat drept exemplu pentru tăria de caracter de care a dat dovadă și pentru perseverența și dorința de a reuși, chiar dacă viața i-a fost complicată de la o vârstă foarte fragedă.
Recomand cartea celor pasionaţi de literatură romantică, dar care nu sunt obişnuiţi cu romanele voluminoase şi vor totuşi să citească ceva în vacanţă sau de ce nu în autobuz. O lectură uşoară care va face timpul să zboare mai repede.

Citat:

 „Cu infinită tandreţe, îi cuprinse în căuşul palmei un sân, rotund şi copt ca o piersică pârguită, şi începu să-l dezmierde răbdător cu limba, cu buzele. Desena arabescuri complicate, din când în când concentrându-se asupra sfârcului întărit şi obraznic, care parcă se uita sfidător la el, ordonându-i: „Muşcă-mă, dacă ai curaj!“

Dorinţa îl transformase pe Michael într-un temnicier nemilos, dar sânii Tarei nu dădeau semne că le-ar displăcea postura de prizonieri în mâinile lui. Îşi lipi urechea de cel stâng şi ascultă bătăile inimii, fiind convins că aceasta bătea acum şi pentru el. De fapt, avea impresia că îşi ascultă propria inimă, că energia lor se contopise, transformându-i într-o unică fiinţă însetată de iubire.

Când buzele ajunseră în zona buricului, trupul femeii fu cuprins de noi fiori, parcă mai accentuaţi decât cei de dinainte. Michael prinse a-i frământa coapsele, cu delicateţe şi totuşi cu vigoare, într-un gest pe cât de tandru, pe atât de posesiv. Tara-cea-din-vis nu se mai putu controla şi prinse a geme, unduindu-se ca o felină, răsfăţată de bărbatul de deasupra.“

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s