Lecturi de vacanţă: Patima întunecată de Toni Andreson

Patima_intunecata

Patima întunecată

Autor: Toni Andreson
Traducerea: Iris Manuela Gâtlan Anghel
Titlul original: Dark Waters
Editura: Leda
Colecţia: 100% iubire
Sinopsis:
„O poveste de iubire plină de suspans, captivantă şi emoţionantă.”
– Fresh Fiction

În locuinţa sa izolată de pe coasta vestică a insulei Vancouver, pictorul Brent Carver nu primeşte prea mulţi oaspeţi. Iar fiica prietenului său este ultima persoană la care s-ar fi aşteptat vreodată să-i calce pragul.
Tânăra are însă necazuri şi el nu poate refuza s-o apere… tot aşa cum nu-şi poate stăpâni atracţia faţă de frumuseţea ei nesupusă. În vreme ce pasiunea dintre ei izbucneşte năvalnic, pe insulă îşi face apariţia un ucigaş neîndurător, care o vânează pe Anna şi secretele descoperite de ea.

„Ritmul acestei cărţi te ţine cu sufletul la gură. Tensiunea rămâne în permanenţă la cote maxime… Patimă întunecată ar fi putut fi o poveste de iubire dintre doi oameni cu sufletul distrus, cu un trecut comun. Ar fi putut fi şi un thriller alert. În schimb, este şi una, şi alta, ceea ce pune romanul lui Toni Anderson pe lista mea de cumpărături obligatorii.”
– Smart Bitches, Trashy Books

gun_and_rose_by_cowgirlms

Povestea:
Anna Silver este o tânără învăţătoare ce duce o viaţă paşnică, lipsită de pericole şi de situaţii neprevăzute. Totul se schimbă atunci când primeşte un mesaj de la tatăl ei cu câteva clipe înainte de a fi ucis. Acesta îi spune că nu poate fi în siguranţă decât atunci când va ajunge la casa prietenului său, pictorul Bret Carver.
Din acel moment pentru Anna începe o cursă contra cronomentru pentru viaţa ei şi a familiei sale ce nu se va termina decât atunci când cei vinovaţi vor fi prinşi şi pedepsiţi pentru crimele lor.

uIbUNrVrohQ

Impresii:
După cum înţelegem din sinopsis “Patima întunecată” este un roman romantic suspense. Ceea ce nu îţi poţi da seama atunci când citeşti cele câteva rânduri de pe coperta, este că acesta este unul foarte reuşit.
Povestea este bine gândită, nu are scăpări,are toate elementele specifice genului: o crimă, suspans, acţiune, o poveste de dragoste şi personaje credibile, bine conturate.
Patima întunecată” este exact genul acela de carte ce te ţine treaz până la 3 dimineaţa pentru că nu ai putut să dormi liniştit fără a afla ce se va întâmpla cu personajele principale.
Recomand această carte iubitorilor genului, dar şi celor ce vor să citească şi altceva dar bine scris. “Patima întunecată” este exact tipul acela de carte ce nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanţă.
Eu i-am oferit 5 steluţe pentru că am avut parte de o lectură alerta ce mi-a oferit tot ceea ce am aşteptat să primesc de la un roman de acest gen.

Un gând despre „Lecturi de vacanţă: Patima întunecată de Toni Andreson

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s