Tratamente alternative

În ultima perioadă tot mai mulţi oameni se plâng de dureri de spate. Fie că este vorba despre tineri sau bătrâni, această afecţiune a devenit tot mai des întâlnită. De vină este fireşte stilul de viaţă sedentar. Acele multe ore petrecute la birou sau şcoala, pe scaun, urmate apoi de alte ore petrecute acasă în faţa calculatorului, toate acestea în timp îşi lasă amprenta asupra organismului nostru, iar primele semne sunt durerile de spate.
Primul pas pentru a remedia această problemă este schimbarea stilului de viaţă. Este esenţial să facem mişcare, să trăim cât mai sănătos cu putinţă. Tratamentele de fizioterapie ajuta la îmbunătăţirea stării de sănătate. Dacă problema nu este foarte gravă, atunci nu este nevoie de alte metode de tratament.
Pe lângă acesta, există pe piaţă o mulţime de produse care ne pot ajuta să ne tratăm mai uşor şi mai repede, fără alte complicaţii şi efecte adverse.
Pentru cei care sunt interesaţi de un tratament alternativ, există şi produse naturiste pentru aceasta afecţiune. Unul dintre acestea este ORMUS.
ORMUS/ORME sau ORBITAL REARRANGED MONOATOMIC ELEMENTS sau ELEMENTE MONOATOMICE REARANJATE ORBITAL, a fost redescoperit la mijlocul anilor ’90 de catre David Hudson si a fost considerat a fi cea dea-4-a stare a materiei, adica saruri solubile provenite din grupul metalelor de tranzitie ca de exemplu grupul platinei (platina, paladiu, rodiu, iridiu, ruteniu si osmiu) dar si din metale de baza ca aurul, argintul, cupru, nickel si altele, ce au forma elementala monoatomica sau diatomica si care s-a dovedit a fi esentiala pentru intreaga sanatate corporala. Exceptie face osmiul despre care nu se fac referiri datorita toxicitatii sale si mercurul.


CE FACE ORMUSUL?
S-a demonstrat ca ORMUS are inerente caracteristici „superconductive” prin faptul ca atomii se afla intr-o inalta viteza de rotatie. Deci cand ORMUS patrunde in organismul uman, comunicarea intracelulara este rapid accelerata. Atunci fiecare celula este „vivificata” comunicand cu semenii si restul corpului, echilibrul si sanatatea fiind mult mai usor restabilite. Celulele sunt reincarcate si reintinerite.
VITALITATE…Una din primele schimbari pe care consumatorii o constata despre ORMUS este cresterea energiei si a vitalitatii. Pe acest drum poate aparea o scurta perioada de detoxifiere si purificare dar consumul constant de ORMUS tine corpul in echilibru, reintinerit si puternic.
OASE SI DINTI… S-a constatat de asemenea ca ORMUS actioneaza in caz de nevoie ca si calciul si deci are uimitoare efecte asupra cresterii densitatii osoase, prevenirea osteoporozeisi corectarea generala a problemelor orale si dentare.
VINDECARE, CRESTEREA LONGEVITATII SI INTINERIRE… Multi consumatori au raportat vindecarea aproape imediata si anumite efecte ale intineririii dupa consumul de ORMUS. Rezistenta la activitate prelungita se pare ca se imbunatateste. Combinat cu o atitudine pozitiva, corpul devenind mai sanatos, iar claritatea mentala mai puternica, consumul de ORMUS ajuta si la dezvoltarea spirituala.
IMBOGATIREA MENTALA… Unii consumatori de ORMUS ne relateaza despre o ascutime a mintii, claritatea gandurilor, o noua senzatie mentala si psihica de bine si calm, putere de intuitie si introspectie crescuta si o stare mai inalta si reinnoita de constienta.

Dacă sunteţi adepţii unui astfel de tratament şi sunteţi interesaţi de achiziţionarea acestui produs, puteţi beneficia de o reducere utilizând codul “ REDUCERE”.

Articol sponsorizat

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s