Despre toaletele speciale

Fotor0210141810-1024x348

Mai în fiecare an, în această perioadă a anului adaug câteva articole de îmbrăcăminte noi în dulapul meu. Februarie este oricum luna în care încep să-mi pregătesc garderoba pentru primăvara – selectez ceea ce păstrez de anul trecut şi adaug câteva piese noi, în funcţie de buget. Spre norocul meu magazinele fac discounturi substanţiale în această perioada şi acum este momentul să-mi achiziţionez câteva lucruri noi.
Dacă treaba este simplă în ceea ce priveşte ţinutele casual, nu acelaşi lucru este atunci când îmi aleg toaletele pentru evenimentele mai speciale, cum ar fi rochia de seară.
Fie pentru o ieşire la o cină romantică de Dragobete împreună cu soţul sau pentru întâlnirea anuală cu fetele de 8 martie.
Nu îmi doresc să apar de mai multe ori la rând cu aceeaşi rochie în acelaşi cerc de prietene( probabil că şi voi procedaţi la fel). Poate din vanitate sau din dorinţa de a nu deveni subiect de discuţii printre amice, mai mereu găsesc resurse pentru o nouă achiziţie.
Mai ales că în sprijinul nostru magazinele de specialitate pun la dispozitie o mulţime de produse pentru toate gusturile, siluetele şi buzunarele. Oricât de pretenţioasă, unicată sau falită m-aş simţi, cu siguranţă undeva se găseşte rochia perfectă care va salva situaţia şi care mă va face să mă simt mai frumoasă şi mai elegantă ca oricând.
Dacă şi voi căutaţi o toaletă deosebită pentru un eveniment special ( sau una casual), Helen Boutique pune la dispoziţia clientelor sale peste 400 de modele de rochii de seară, de club sau casual. În plus în această perioadă puteţi beneficia de reduceri de până la 40%.

Articol sponsorizat

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s