Paza bună trece primejdia rea…

Trăim într-o lume nebună în care rata infracţionalităţii a crescut considerabil în ultimii ani, de aceea pentru a ne proteja pe cât posibil viaţa şi bunurile trebuie să fim vigilenţi şi să luăm în considerare orice potenţial pericol. Nu putem să mergem pe premisa că “ mie nu o să mi se întample”, iar că lucrurile rele se petrec mereu în alte părţi, altor oameni. Din nefericire lucruri de acest gen se întâmplă zilnic,  oricând şi oriunde.
Pentru a nu fi puşi în situaţii de acest gen este bine să ne protejăm, utilizând şi sistemele de supraveghere.

Dacă dorim să ne simţim în siguranţă în casă, aşa cum nu ne-am mai simţit până acum, ar trebui să achiziţionăm o camera video de supraveghere exterioară.

Dacă vrem să supraveghem exteriorul casei, putem instala camere video de supraveghere exterioare cu senzor de mişcare. Acestea nu vor înregistra în cazul în care nu detectează orice fel de mişcare. În momentul în care cineva intră în perimetrul supravegheat de aceasta, camera porneşte înregistrarea.
Astfel putem face economie la curentul electric sau la bateriile camerei cât şi la spaţiul de înregistrare. În plus pe înregistrare vor apărea numai situaţiile în care se întâmplă ceva, în loc să fie înregistrate ore întregi în care nu are loc nici o acţiune relevantă.
Înregistrarea pe timp de noapte este aproape obligatorie, din moment ce majoritatea infracţiunilor au loc în aceast interval. De aceea, va trebui să ne asigurăm că sistemul de supraveghere achizitionat are şi funcţia infraroşu.
Mulţi oameni angajează bone sau îngrijitori, care să aibă grija de copii lor, de animalele de companie sau de casă, cât ei sunt plecaţi. Dacă doriţi să fiţi liniştiti cât timp nu vă aflaţi acasa, puteţi instala pe langă camere video de supraveghere de exterior şi camere de supraveghere de interior ascunse.
Cu ajutorul lor puteţi vedea ce se întâmplă în casă si dacă persoanele angajate îşi fac treaba şi dacă nu cumva acestea pun în pericol sănătatea copiilor.
Desigur ca în cazul oricărei alte investiţii, ar trebui să ne informăm puţin în privinţa acestora înainte de a le cumpăra. În acest fel putem fi siguri că vom obţine tot ce e mai bun pentru casă, la cele mai bune preţuri.

Pentru cei interesaţi magazinul Comenzi.ro ofera o gamă complexă  de dispozitive de supraveghere ( camere de supraveghere, sisteme de alarmă, sisteme de supraveghere video etc), ce acoperă dorinţele  tuturor clienţilor.

Articol sponsorizat

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s