Echiparea autoturismului pentru sezonul rece

285

De cum vine prima zăpadă începem să visăm cu ochii deschişi la vacanţe la munte. Fie că avem rude într-o zonă montană sau doar alegem să ne petrecem câteva zile într-o staţiune la ski, în mod sigur mai toţi cei care stăm în zonele de câmpie vrem un sejur la munte în sezonul rece.
Asta implică pentru marea majoritate o călatorie cu autoturismul propriu. Mult mai comod decât un drum cu trenul sau autocarul. Ai o mai mare libertate de mişcare şi poţi face oricâte opriri vrei, oriunde îţi doreşti, ai parte de mult mai multă intimitate şi o mulţime de alte beneficii, însă călătoria pe o distanta mare implică şi o serie de responsabiltăţi.

1101
Una din cele mai importante este echiparea autovehiculului cu anvelopele potrivite sezonului. Anvelopele autoturismului sunt considerate adesea ca fiind piese mai puţin importante ale vehiculului. Această apreciere este însă departe de adevăr. Anvelopele sunt singurele zone de contact pe care vehiculul îl are cu suprafaţa carosabilă. Acestea nu numai că trebuie să se potrivească la diverse sisteme de suspensie şi să răspundă precis la comenzile direcţiei, ci trebuie în acelaşi timp să fie silenţioase şi durabile. Mai presus de toate, pentru ca vehiculul să ruleze în siguranţă, anvelopele trebuie să facă faţă forţelor extreme exercitate asupra acestuia – la frânare, accelerare sau în viraje. Aceasta este cu atât mai important atunci când drumul este ud şi alunecos sau acoperit cu zăpadă şi gheaţă.
Magazinul Acvila Romania oferă clienţilor săi o gamă bogată de produse pentru toate tipurile de autovehicule ( autoturisme, camioane, offroad, atv, autoutilitare). De asemenea puteţi primi consultanţă gratuită în alegerea celor mai potrivite anvelope din partea personalului specializat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s