Decorarea camerei bebeluşului – pătuţul

10649610_286967981496674_7998632365123890035_n

Unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa unui cuplu îl reprezintă sosirea pe lume a primului copil. Fireşte şi urmatorii sunt importanţi, însă primul implică un grad mult mai ridicat de stres şi emoţii.
Îmi amintesc cu plăcere de acele prime momente în care am aflat că voi deveni mamă şi bucuria soţului atunci când i-am împărtăşit vestea. Apoi au urmat felicitările din partea celor mai apropiate rude şi prieteni. Însă după aceea am început să ne facem griji în ceea ce priveşte noua responsabilitate.
O fiinţă nouă, micuţă şi fragilă implică multă atenţie şi dincolo de partea frumoasă este vorba despre un grad ridicat de muncă, stres şi interes din partea ambilor parteneri. Înainte însă de a ne face griji cu privire la necesităţile emoţionale ale copilului, a trebuit să ne ocupam mai întâi de cele de natură practică. Cum ar fi amenajarea camerei celui mic.
Copilul are nevoie de un loc al său bine determinat. O cameră destinată exclusiv lui, acolo unde poate sta liniştit fără a fi deranjat de zgomotele televizorului sau alte sunete stridente. Un loc unde se poate juca în sigurantă, ferit de orice potenţial pericol. O încăpere curata în care nu-şi au locul alte lucruri în afară de cele ale micuţului.

10704017_288228134703992_2475001646667512153_n
Una dintre piesele de bază ale camerei micuţului o reprezintă pătuţul. El trebuie să fie rezistent, confortabil, dar să asigure şi siguranţă celui mic. Indiferent dacă optaţi pentru unul din lemn sau pentru unul pliabil imporatant este ca acesta să-i ofere micuţului confortul necesar.
Magazinul online Baby Mall oferă o gamă variată de paturi pentru copii. Aici găsiţi pătuţuri pliabile ideale acasă sau în călătorii, simplu de strâns şi deschis, uşor de depozitat şi transportat. Cele mai multe patuturi pliante au o gamă variată de accesorii incluse: carusele, măsuţe de înfăşat, melodii liniştitoare pentru bebe, salteluţe de joacă. De asemenea pătuţuri din lemn, clasice, trainice, mereu la modă. Acestea se găsesc într-o paletă largă de variante: standard, cu 2 bare detaşabile, cu o laterală detaşabilă, cu ambele laterale detaşabile. Au avantajul celor 3 niveluri de înălţime şi pot fi folosite o perioadă îndelungată, de la naştere până când copilul ajunge la vârsta de 7 ani. Tot aici puteţi găsi şi pătuţuri transformabile – pătuţuri din lemn ce vin în ajutorul părinţilor, adaptându-se nevoilor copilului de-a lungul evoluţiei sale. Pătuţurile transformabile au un sistem modular exceptional cu un numar larg de combinaţii: pătuţ bebe cu masă de înfăşat şi sertare încăpătoare, sau pat adolescent cu birou, comodă şi dulapuri.
De asemenea magazinul oferă clienţilor săi frecvent reduceri.Chiar şi în momentul acesta pe site sunt disponibile o mulţime de produse destinate bebeluşilor la preţuri promoţionale.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s