Pe strada Dublin de Samantha Young recenzie

2548

Pe strada Dublin

Titlul original: On Dublin Street
Autor: Samantha Young
Traducerea: Laurenţiu Dulman
Editura: Trei
Colectia: Eroscop
Format: 13X20 cm; broşată cu clapetă; 398 pagini
Gen: new adult; erotic; romance

Sinopsis:

Jocelyn Butler a fugit ani întregi de trecutul său. Însă bărbatul seducător pe care îl cunoaşte o va dezbrăca de toate… secretele.
Acum patru ani, Jocelyn Butler şi-a lăsat în urmă trecutul dureros şi a plecat din Statele Unite în Scoţia, pentru a lua totul de la capăt.
S-a hotărât să-şi îngroape suferinţa şi să meargă înainte fără a se mai implica în nicio relaţie.
Pare mulţumită să ducă o viaţă retrasă până în clipa în care se mută într-un apartament superb pe Dublin Street. Acolo cunoaşte un bărbat care zguduie din temelii lumea ei păzită cu grijă.
Braden Carmichael obţine întotdeauna ce vrea. Ştiind cât de sceptică este Joss privind orice fel de relaţie, Braden îi propune un aranjament sexual care să satisfacă atracţia intensă dintre ei şi care să le ofere în acelaşi timp libertate totală.

768577

 

 

Impresii personale:

Trebuie să recunosc că nu am avut asteptări prea mari de la romanul acesta. Am pornit de la premisa că urmează să citesc o poveste de dragoste drăguţă cu ceva scene de sex explicit având în vedere colecţia din care face parte şi cam atât.
Greşit. Am citit o carte superbă ce m-a emoţionat până la lacrimi şi nu exagerez. Am avut momente în care am lăcrimat.
Jocelyn Butler este o tânără de vreo douăzeci şi ceva de ani ce şi-a terminat studiile şi îşi doreşte să devină romancieră. Aventura ei începe în ziua în care se mută în apartamentul de pe strada Dublin. Aici devine colegă cu Ellie şi îl cunoaşte pe fratele acesteia, Braden. Între Jocelyn şi Braden este mai mult decât evident că există de la început o atracţie, însă lucrurile nu sunt tocmai simple. Braden are o prietenă stabilă, iar Jocelyn categoric nu îşi doreşte o relaţie.
De la moartea părinţilor şi a surioarei ei într-un tragic accident de maşină, Josh nu a mai putut să se apropie de nimeni. Nu a reuşit să treacă peste această trauma în ciuda numeroaselor şedinţe de terapie pe care le-a urmat.
Dacă Jocelyn şi Braden vor reuşii să rămâna împreună şi mai ales dacă Josh va reuşii să scape de toţi demonii ce-i bântuie conştiinţa, veţi afla daca citiţi această carte.
Categoric îmi place stilul Samanthei Young, modul în care reuşeşte să transmită o întreagă gamă de trăiri, emoţii. Au fost momente în care am râs şi altele în care am plâns. Am strat cu inima strânsă de emoţii să văd ce urmează să se întâmple. Am fost acolo printre personaje şi m-am implicat în viaţa lor.
Categoric „Pe strada Dublin” este mai mult decât un roman erotic, este o poveste despre dragostea adevărată, despre familie, despre prietenie, despre cât de imprevizibilă este viaţa şi despre o mulţime de alte lucruri.
Dar dincolo de toate este vorba despre bucuria de a trăi fiecare clipă intens şi de a fi mulţumit că şi azi soarele străluceşte şi că poţi observa asta în timp ce stai langă cel iubit.

751017

 

Anunțuri

11 gânduri despre „Pe strada Dublin de Samantha Young recenzie

  1. Si pe mine m-a surprins in mod placut romanul. Ma asteptam la ceva romantic/erotic usurel, dar am dat peste niste personaje ff frumos conturate si peste niste rasturnari de situatie la care nu ma asteptam! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s