În pregătire la editura Rao

coperta_2991_big

În primăvara lui 1984, liceenii Amanda Collier şi Dawson Cole s-au îndrăgostit. Cu toate că făceau parte din două lumi diferite, dragostea lor părea să sfideze toate regulile de viaţă din micul oraş Oriental, Carolina de Nord. Însă evenimentele neprevăzute urmau să dezbine acest cuplu tânăr, trimiţându-i pe fiecare în direcţii diametral opuse. Acum, după douăzeci şi cinci de ani, Amanda şi Dawson sunt chemaţi înapoi în Oriental ca să ia parte la inmormântarea lui Tuck Hostetler, mentorul care, odinioară, a adăpostit idila lor adolescentină. Pe măsură ce Amanda şi Dawson îndeplinesc instrucţiunile pe care Tuck le-a lăsat pentru ei, aceştia realizează că nimic din ceea ce ştiau – despre Tuck, despre ei înşişi şi despre visurile lor dragi – nu era aşa cum părea.

coperta_3004_big

PHILIP PULLMAN a studiat limba şi literatura engleză la Oxford şi a locuit în tinereţe în Australia, unde a citit cu plăcere cărţi de benzi desenate cu SUPERMAN şi BATMAN. A început să spună poveşti încă din copilărie şi şi-a transformat pasiunea în meserie, creând numeroase romane pentru copii şi tineri. Astăzi locuieşte la Oxford, în Anglia, cu soţia şi copiii şi scrie în continuare. Jim Taylor a căutat-o pe Adelaide toată viaţa sa – de când o salvase pe fetiţă din ghearele unei stăpâne nemiloase şi o pierduse apoi pe străduţele întunecate din Londra victoriană. Dar nu s-a aşteptat nicio clipă să o regăsească dându-se drept prinţesa de Razkavia, ameninţată de rivali periculoşi într-un regat corupt, unde soarta ei va depinde din nou de el.

coperta_3005_big

Sally Lockhart este mulţumită de viaţa ei. Afacerea merge bine, are o casă confortabilă şi o fetiţă minunată pe nume Harriet. Dar viaţa ei e pe cale să se schimbe sau, mai bine spus, cineva e pe cale să i-o schimbe. Trecutul lui Sally a fost schimbat şi copilul ei nu mai e, dintr-odată, al ei. Pentru a o salva pe Harriet, Sally trebuie să-şi părăsească existenţa confortabilă şi să se ascundă, aşteptând momentul potrivit pentru a putea riposta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s