Iubire dincolo de timp… de Tamara Ireland Stone din 15 aprilie la editura Leda

Iubire dincolo de timp de Tamara Ireland Stone deschide o serie care îi poartă numele şi care îi va fermeca pe toţi cei care adoră poveştile romantice.

Tamara Ireland Stone ţese, cu o inegalabilă măiestrie, firele unei iubiri în calea căreia nici măcar Timpul nu se poate pune. Anna Greene şi Bennett Cooper sunt doi tineri obişnuiţi, pasionaţi de lucrurile pe care toţi tinerii le adoră: muzica, mişcarea în aer liber. Ei îi place să alerge, lui, să facă alpinism. Nu este, aşadar, deloc de mirare că se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt. Cu o singură menţiune: Anna trăieşte în Chicago-ul anului 1995, iar Bennett în San Francisco-ul lui… 2012.

Bennett deţine însă un talent aproape de neconceput: el poate călători în timp şi spaţiu după vrere, iar intrarea lui în viaţa Annei îi deschide acesteia orizonturi nebănuite, lumi pline de oportunităţi şi aventuri.

Denumită „un captivant roman de debut” de către Booklist şi „o poveste de iubire toridă, capabilă să facă timpul să i se supună” de către Publishers Weekly, romanul Iubire dincolo de timp a fost deja publicat în peste douăzeci de ţări, fiind lăudat pretutindeni. Drepturile de ecranizare au fost deja achiziţionate de către CBS şi este posibil ca, în curând, filmul să devină o realitate.

Iată, mai jos, un trailer în care autoarea însăşi ne vorbeşte despre personajele principale ale romanului şi despre povestea lor incredibilă:

Sursa

Anunțuri

Un gând despre „Iubire dincolo de timp… de Tamara Ireland Stone din 15 aprilie la editura Leda

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s