Enders de Lissa Price in curand la editura Trei

ENDERS de Lissa Price, al doilea volum al dilogiei Starters – în curând, la Editura Trei, în colecţia Young Fiction Connection

Traducere de Mihai-Dan Pavelescu

STARTERS: În urma războiului biologic care a decimat locuitorii de vârstă medie, Los Angeles-ul a rămas populat doar de tineri și… bătrâni. Ca să facă rost de bani pentru a-și ajuta fratele bolnav, Callie, în vârstă de șaisprezece ani, face un pact periculos: merge la Banca de Corpuri și acceptă să își închirieze trupul unor bătrâni înstăriți care plătesc pentru a redeveni, chiar și pentru scurt timp, tineri.

ENDERS: Această diabolică Bancă de Corpuri este distrusă acum!
Dar tinerii cărora li s-au implantat cipuri continuă să fie controlați și manipulați de Enderi. Callie este urmărită de o ființă sinistră! Nu mai știe ce e real și ce e fabricat în existența ei, dar este pregătită să lupte pentru adevăr și o viață normală. Cu orice preț!

„O poveste inteligentă, inventivă, care te ține în alertă!” – Dean Koontz

„Răsturnările de situație se țin lanț, nu veți avea timp să respirați. O lectură intensă, superbă, tulburătoare… cu un final care va răsplăti cititorii.” – Kirkus Reviews

Volumul de debut al Lissei Price, STARTERS, este publicat în peste treizeci de țări și a fost inclus în lista International Reading Association 2013.

STARTERS a câștigat Crimezone Best YA Thriller Award în Olanda, Premiul Eselsohr pentru cea mai bună carte dedicată adolescenților în Germania și apare în majoritatea listelor de recomandări de lectură ale bibliotecilor americane, dar și în topul preferințelor cititorilor pe site-urile Barnes&Noble, Goodreads, Amazon.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s