Recenzie & concurs: Creatura de N.Cab

Creatura[1]

Update!

Castigatoarea cartii Creatura de N.Cab este Marinescu Simona. Castigatoarea este rugata sa-mi trimita pe mail: ladypentesylea@yahoo.com, datele necesare expedierii premiului (adresa postala completa si un numar de telefon).

Autor: Nely Cab

Titlu original: Creatura

Traducerea: Adrian Deliu

Editura: Leda

ISBN: 978-973-102-569-8

Format: 13X20 cm, brosata

Gen: paranormal romance Y.A.

 

Isis Martin, o fată de şaptesprezece ani dintr-un orăşel obscur din sudul Texasului, începe să sufere de tulburări de somn, după ce o siluetă neagră înaripată îi tulbură visele, hărţuind-o. Nu trece mult până când Isis se hotărăşte să-şi înfrunte frica, descoperind cu surprindere identitatea celui care se ascunde în spatele vietăţii ameninţătoare cu chip uman. Şirul descoperirilor nu se opreşte însă aici…

Când Isis îi cere necunoscutului să demonstreze că nu este o plăsmuire a imaginaţiei ei, acesta acceptă provocarea cu bucurie. Astfel, frumoasa adolescentă ajunge să îi cunoască pe membrii unei familii din spiţa divină a acelora de mult uitaţi de omenire.

Romantismul, senzualitatea explozivă, pericolul şi întâmplările dincolo de puterea de înţelegere a muritorilor o însoţesc pe Isis pe drumul ei spre o iubire nepermisă, de natură să schimbe legile pământeşti. În mod sigur, această extraordinară călătorie îi va captiva şi încânta pe iubitorii poveştilor de dragoste. Iar povestea se află de-abia la început…

 

Sunt, în acelaşi timp, şi mai mult, dar şi mai puţin decât o fiinţă umană. Sunt, prin cine ştie ce întâmplare miraculoasă, încă în viaţă. Aceasta este povestea primei mele iubiri, povestea vieţii mele trecute şi povestea renaşterii mele…

 

Coperta carti

 

Pentru aceasta carte s-a facut mult lobby din partea bloggerilor de carte autohtoni asa ca mai toata lumea a citit cate ceva despre aceasta  inainte de publicarea ei si in limba romana. Personal am avut ceva retineri cu privire la acest roman. Recunosc sunt pretentioasa atunci cand imi aleg lecturile si de obicei optez pentru autorii consacrati, insa  cum cartea a  ajuns in cele din urma si la noi am zis sa-i dau o sansa.

Ideea de baza era una promitatoare; Isis Martin este o adolescenta de saptesprezece ani care de ceva vreme sufera de niste tulburari de somn – un barbat misterios si inspaimantator ii apare in vis in fiecare noapte. Cu toate ca a incercat tot felul de tratamente si terapii, niciunul insa nu a reusit sa o vindece de aceste tulburari.

Situatia ei devine  mult mai stranie atunci cand baiatul din vis apare in carne si oase in scoala ei. Inevitabil intre cei doi apare atractia si nu mai dureaza mult pana cand  isi marturisesc sentimentele. Fireste  ca in calea iubirii lor intervin mai multe obstacole.

Daca vrei sa descoperiti ce se va intampla cu cei doi si cum vor reusi ei sa depaseasca toate obstacolele pentru a fi impreuna, atunci trebuie sa cititi aceasta carte.

Daca mi-a placut ceva la acest roman a fost ideea de baza care m-a dus cu gandul la al nostru legendar Zburator, restul a lasat mult de dorit.

Pe alocuri  mi-a amintit de Amurg (ceea ce este bine poate pentru cei ce-si doresc sa citeasca o carte care seamana cu aceasta), pe de alta parte nu prea mi-a placut stilul de scriere. Schimbarile de situatii sunt prea bruste, unele dialoguri sunt lipsite de profunzime, de sentiment, chiar si cele romantice sunt aproape penibile.  Lectura nu este fluida, cititorul nu reuseste sa se piarda printre randuri, nu poate sa se simta implicat in lectura.

Nu m-a surprins cu nimic, tot timpul actiunea a fost previzibila, poate doar ultima parte insa nu m-a impresionat in mod placut.

Nu recomand aceasta carte decat celor ce iubesc romanele paranormal romance pentru adolescenti si fanilor seriei Amurg ce-si doresc sa citesca o carte asemanatoare.

Concurs:

Daca doriti sa castigati un exemplar din aceasta carte trebuie sa-mi lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti numele vostru si modalitatea prin care urmariti blogul (mail, Facebook, Bloglovin). Pentru intrari suplimentare raspanditi vestea concursului pe Facebook sau blog si lasati-mi link-ul intr-un comentariu la postarea aceasta.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 3 septembrie, printr-un update la aceasta postare.

 

Anunțuri

35 de gânduri despre „Recenzie & concurs: Creatura de N.Cab

  1. Pingback: Recenzie & concurs: Creatura de N.Cab | We're Holding Angels

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s