Inferno de Dan Brown in curand la editura Rao (precomanda)

Pentru toti iubitorii romanelor lui Dan Brown iata ca asteptarea se apropie de final. Romanul Inferno va fi in curand disponibil si in limba romana la editura Rao. Cartea poate fi deja precomandata de pe site-ul editurii.

Pentru precomenzi click foto

Sinopsis:

Inferno, ultimul roman al lui Dan Brown şi al patrulea din seria care îl are ca protagonist pe Robert Langdon, este o combinaţie abilă de mister, thriller, istorie şi cultură, care îl poartă pe cititor de la Florenţa la Veneţia şi apoi la Istanbul.
Dinamic şi ingenios construit, romanul prezintă toate elementele cu care Brown şi-a obişnuit déjà cititorii – un om de ştiinţă nebun, cu un ţel bine conturat, un mister greu de dezlegat, simboluri extrase din Divina Comedie de Dante, mesaje secrete, o serie de indicii pe care numai un specialist în simbolistică le poate descifra, elemente de artă şi de istorie şi o iminentă catastrofă de proporţii planetare.
Trezindu-se, amnezic, pe un pat de spital din Florenţa, şi ajutat de o blondă inteligentă, Robert Langdon străbate Europa în încercarea de a afla ce i s-a întâmplat şi a rezolva totodată un mister cu conotaţii literar-istorice, vânat fiind de un asasin în slujba unei tenebroase organizaţii internaţionale.

Anunțuri

4 gânduri despre „Inferno de Dan Brown in curand la editura Rao (precomanda)

  1. îl iubesc pe Dan Brown, îi admir curajul pentru documentație și dedicarea lui pentru adevăr..( chiar dacă în trecut a trecut prin multe ..) Cartea asta merită achiziționată deși nu e tocmai un chilipir …și acum mi-am amintit de ce să dai 2 milioane raportându-ma la leii vechi pentru Mein Kampf..gândeam eu că trebuie să fi complet nebun, când poi da 2 milioane pe alte cărți, dar am înțeles acum că și eu aș fi dispusă să dau oricât pe Dan Brown și se știe că nu e chiar așa de ieftin…da îmi trebuia postrea asta ca să analizez gândurile mele=)) ..oricum tipul e un geniu și face toți banii ( dar și Mein Kampf merită )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s