Recenzie: Hex Hall de Rachel Hawkins

hex-hall-1909[1]

Hex Hall

Autor: Rachel Hawkins

Traducerea: Elena Ciocoiu

Editura: Litera

Numar de pagini: 254

Gen: YA urban fantasy

Sinopsis:

Cu trei ani în urmă, Sophie Mercer și-a descoperit puterile de vrăjitoare, har moștenit de la tatăl ei, pe care mama, o simplă muritoare, l-a îndepărtat imediat după căsătorie. La balul de absolvire a liceului, Sophie atrage asupra ei atenția celor din jur printr-o vrajă care se termină foarte prost și este trimisă la Hex Hall, un fel de școală de corecție pentru așa-zișii copii Prodigium, adică vrăjitoare, zâne, magi, metamorfi, vârcolaci și, în mod excepțional, vampiri.
La sfârșitul primei zile la noua sa școală, Sophie are deja trei dușmani noi, este îndrăgostită lulea de un vrăjitor sexy, descoperă că are o colegă de cameră vampir, iar o fantomă înfricoșătoare o urmărește pretutindeni. Mai mult, curând, Sophie află că cineva îi atacă în mod misterios pe elevii de la Hex Hall.
Pe măsură ce secretele sângeroase se dezvăluie treptat, Sophie trebuie să se pregătească pentru cea mai mare amenințare pe care o are de înfruntat: o societate secretă, L’Occhio di Dio, al cărei scop declarat este exterminarea tuturor făpturilor Prodigium, și în special a ei.
Nu pierdeți continuarea!

Parere personala:

Despre Hex Hall am auzit multe lucruri bune asa ca m-am hotarat sa o cumpar si fireste sa o si citesc – spre surprinderea mea mi-a placut…

Bine este o carte pentru adolescenti deci nu are cum sa fie o lectura profunda, insa cu siguranta te  face ca pentru cateva ore sa uiti de tot ce te steseaza si sa zambesti putin in timp ce o urmaresti pe Sophie Mercer infruntand greutatile vietii de adolescent cu puteri supranaturale.

Nu am foarte multe de spus despre carte, este o scriere usoara, amuzanta, cu ceva suspans tocmai buna pentru un sfarsit de saptamana linistit.

O recomand tuturor celor ce iubesc genul acesta de lectura indiferent de varsta.

Cartea o puteti gasi aici:

Libris

Elefant

Anunțuri

4 gânduri despre „Recenzie: Hex Hall de Rachel Hawkins

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s