Recenzie: Nopti de patima # Fratia Pumnalului Negru 1

Nopti_de_patima_site[1]

Nopti de patima # Fratia pumnalului negru 1

Autor: J.R. Ward

Traducerea: Adina si Gabriel Ratiu

Editura: Leda

Numar de pagini: 510

Gen: paranormal romance

! +18

Sinopsis:

 

La adăpostul nopţilor din Caldwell, New York, se duce un război pe viaţă şi pe moarte între vampiri şi exterminatori. Populaţia civilă de vampiri este apărată de şase războinici care se luptă pentru supravieţuirea rasei lor, formând temuta şi misterioasa Frăţie a Pumnalului Negru. Dar niciunul dintre ei nu inspiră atâta teroare şi admiraţie printre duşmani ca Wrath, conducătorul lor, ultimul vampire pursânge de pe Pământ…

Pradă unui sentiment de nelinişte care îi invadează trupul şi mintea, Beth Randall se trezeşte fără apărare în faţa necunoscutului senzual şi periculos care o vizitează într-o noapte cu ochii acoperiţi de umbre. Dar curând tânăra descoperă că atingerile lui stârnesc în ea o foame care ameninţă să îi devoreze pe amândoi…

 

„Un roman uluitor, care creează dependenţă din prima clipă.Această carte este un vârtej nebun de personaje captivante, dar şi o seducătoare poveste erotică. Am fost pe de-a-ntregul cucerită de Frăţia Pumnalului Negru. Dragi iubitori de romane dark fantasy, este tot ce aţi visat!” – LYNN VIEHL

 

„J.R. Ward a creat două personaje absolut minunate, un vampir sexy şi tulburător, chinuit de dureri sufleteşti, şi o femeie curajoasă, pasională, care se dovedeşte a fi sufletul lui pereche.” – NICOLE JORDAN

 

Parere personala:

Aceasta carte a fost una dintre cele mai asteptate aparitii la editura Leda in anul ce a trecut. I s-a facut atat de multa publicitate incat mai ca muream de curiozitate sa o citesc si eu.

Fireste nu am fost dezamagita, Nopti de patima este una dintre cele mai reusite carti paranormal romance citite de mine pana in prezent.

Personajele principale sunt Beth o tanara jurnalista ce se straduieste sa-si faca o cariera in domeniu si Wrath, un puternic si seducator vampir.

Cum ajung cei doi sa se cunoasca si ce feste le va juca destinul veti afla numai citind aceasta prima carte din seria Fratia Pumnalului Negru.

Intreaga actiune graviteaza in jurul celor doua personaje, insa cartea nu duce lipsa si de momente tensionate, de actiune. Intriga este destul de bogata, autoarea reuseste sa imbine armonios povestea de iubire dintre Beth si Wrath cu elementele de suspans si scenele de actiune.

Personajele centrale au caractere puternice si sunt frumos creionate de autoare. La fel si cele negative, iar cele ce ocupa un plan secundar in acest volum, deasemenea nu au fost neglijate. Ward ne face o scurta introducere in privinta lor astfel incat sa avem o perspectiva clara a acestora avand in vedere ca vor deveni la randul lor personaje principale in viitoarele volume din serie.

In ansamblu cartea merita citita de cei ce iubesc literatura de gen, insa atentie doar de cei ce au peste optsprezece ani.

Ca o nota de final, ceva anume mi s-a parut ca-i lipseste, nu sunt sigura ce anume insa am o vaga senzatie ca era loc de si mai bine. Totusi am auzit ca viitoarele carti din serie vor fi mult mai reusite.

Anunțuri

17 gânduri despre „Recenzie: Nopti de patima # Fratia Pumnalului Negru 1

  1. Hmm, daca stau bine si ma gandesc, acum cartea nu mi se pare chiar asa de rea. Ii voi da o sansa sa vad cum este. Din recenzia ta imi dau seama ca are si putin umor prin atatea parti amoroase si actiune.

  2. Datorita recenziei tale, imediat am fost la diverta si mi-am cumparat-o :)Este o carte interesanta si foarte pasionala mai ales coperta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s