Recenzie: Miracolul de Nicholas Sparks

Titlul original: True Believer

Traducerea: Iordana si Stefan Ferent

Editura: Rao

Gen: romance

ISBN: 978-973-103-255-9

Sursa cartii: biblioteca personala

Sinopsis:

Jeremy Marsh, ziarist la Scientific American, nu crede decat in ceea ce vede cu propriii ochi si urmareste cu obstinatie sa clarifice intamplarile supranaturale, stranii si neobisnuite.

Atunci cind aude ca in cimitirul oraselului Boone Creek din Carolina de Nord niste aparitii fantomatice ii uluiesc pe locuitori, Jeremy, un sceptic innascut, se decide sa faca lumina in acest caz.

Ceea ce insa nu poate prevedea este ca in micul oras il asteapta dragostea: o cheama Lexie Darnell si este nepoata celei considerate drept mediumul local.

ar ca aceasta dragoste sa poata avea un viitor, Jeremy se afla in fata unei alegeri dificile: sa se întoarca la viata pe care o stia sau sa faca ceva ce nu a mai facut vreodata sa creada in adevarul care exista dincolo de tangibil.

Parerea mea:

Cum sunt o mare amatoare de povesti romantice si in mod special a celor scrise de Nicholas Sparks, nu aveam cum sa ratez aceasta carte.

Desi nu este una dintre cartile lui celebre si nici nu a fost ecranizata, totusi este o poveste la fel de romantica si de emotionanta asa cum cred ca au descoperit toti cei ce au citit ceva scris de acest autor.

Jeremy Marsh este un faimos ziarist ce locuieste in New York si scrie la o publicatie stiintifica ce are ca scop demontarea cazurilor supranaturale prin raspunsuri stiintifice. Jeremy este un tip sceptic, un om de stiinta ce traieste pentru munca sa, iar viata lui personala este aproape inexistenta.

Viata lui insa se schimba atunci cand este trimis sa rezolve un caz in micutul orasel Boone Creek din Carolina de Nord. Aici o intalneste pe Lexie Darnell, o fermecatoare bibliotecara care din nefericire este nepoata mediumului din oras si inevitabil intre cei doi se aprinde scanteia dragostei.

Cele doua personaje principale sunt persoane mature, ce au o experienta de viata, un trecut ce le-a marcat destinul. Ambii au de luptat cu demonii interiori si ce este mai greu decat sa-ti depasesti propriile obstacole.

Daca vor reusi sau nu sa treaca peste bariera ce-i  desparte si care este miracolul ce-i  va apropia, veti afla numai citind aceasta carte.

Povestea celor doi continua intr-un alt volum aparut de asemenea la editura Rao, cu titlul Dragoste la prima vedere.

Anunțuri

Un gând despre „Recenzie: Miracolul de Nicholas Sparks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s