Recenzie: Adevar sau provocare de Sara Shepard

Adevar sau provocare de Sara Shepard

Traducerea: Sorin Petrescu

Editura: Leda

Numar de pagini: 316

ISBN: 978-973-102-405-9;978-973-102-445-5

Aceasta carte este a doua din seria Jocul minciunii a autoarei Sara Shepard, cunoscuta pentru seria Micutele mincinoase, publicata de asemenea la noi tot la editura Leda. Ambele fiind ecranizate in doua seriale de televiziune cu mare succes in randul publicului adolescent.

Insa de aceasta data vom vorbi despre Adevar sau provocare. Si in acest volum o urmarim pe Emma cum incearca sa descifreze misterul ce invaluie moartea surorii ei gemene. Acest lucru nu este tocmai usor, mai ales pentru ca trebuie sa o inlocuiasaca in fata familiei si a prietenilor. Singura pesoana care ii cunoaste adevarata identitate este Ethan. Ethan baiatul pentru care are anumite sentimente, iar acest lucru nu-i simplifica misiunea.

In acest volum cei doi pornesc pe o noua pista spre rezolvarea misterului si descoperirea criminalului, iar toata lumea pare sa aiba ceva de ascuns, toti au secrete, incet totul insa pare sa prinda contur.

Daca va reusi Emma sa-l deconspire pe asasin si sa aduca lumina in cazul lui Sutton, nu veti afla decat citind Adevar sau provocare.

Elementele care caracterizeaza  aceasta serie sunt suspansul si misterul. Autoare imbina cu succes caracteristicile romanului de suspans cu cele specifice cartilor pentru adolescenti.

Patrundem alaturi de Emma in lumea celor bogati si atat de plictisiti de viata incat au nevoie de stimulente periculoase pentru a simti ca traiesc. Jocul minciunii este unul din acestea.

Sutton este victima acestui stil de viata.

Morala ar fi aceea ca cei bogati nu sunt neaparat si fericiti, iar ceea ce vedem si percepem ca pe o imagine perfecta nu releva realitatea.

Anunțuri

2 gânduri despre „Recenzie: Adevar sau provocare de Sara Shepard

  1. Sunt f nerabdatoare sa o citesc si eu, mai ales dupa ce ti-am citit recenzia:D
    Imi plac recenzile tale pt ca nu contin spoilere si dezvaluie atat cat e necesar pt a ne face sa vrem sa o citim:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s