Recenzie: Nascuta la miezul noptii de C.C. Hunter

Titlu original: Born at Midnight

Traducerea: Alexandra Musat

Editura: Leda

Numar de pagini: 445

ISBN: 978-973-102-434-9;978-973-102-435-6

Sinopsis:

Nu rataţi această nouă serie impresionantă, care vă va bântui visele şi vă va cuceri. Bine aţi venit în tabăra Shadow Falls, cuibărită în adâncul pădurii din preajma unui orăşel pe nume Fallen…

Într-o seară, Kylie Galen ia parte la o petrecere unde lucrurile nu decurg deloc cum ar trebui, iar asta îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Mama ei o trimite la Shadow Falls – o tabără pentru adolescenţi cu probleme. Însă la doar câteva ore după sosire, devine evident că toţi colegii ei au mai mult decât nişte simple „probleme”. Aici, în Shadow Falls, vampirii, vârcolacii, metamorfii, vrăjitoarele şi zânele se antrenează umăr la umăr – învaţă să-şi stăpânească puterile, să-şi controleze magia şi să trăiască în lumea normală.
Kylie nu a simţit niciodată că aparţine acelei lumi, dar, cu siguranţă, locul ei nu este nici aici, alături de o grămadă de ciudaţi paranormali. Sau este oare? Aceştia insistă că face parte dintre ei şi că a fost adusă în tabără dintr-un motiv anume.
Deşi pentru Kylie aproape nimic nu e limpede, un lucru devine dureros de clar – locul ei e în Shadow Falls…

Kylie Galen este o adolescenta aparent normala, cu o viata normala si probleme firesti. Are prieteni, un iubit de care curand s-a desprtit, iar parintii ei divorteaza. Pentru un adolescent toate acestea sunt lucruri teribile insa nu anormale, dar sa vezi lucruri pe care altii nu le vad, asta chiar este o treba infioratoare.

Datorita unor probleme legate de o petrecere la care Kylie  participase,  mama ei o trimite intr-o tabara pentru adolescenti cu probleme. Aici fata descopera lucruri noi despre lumea in care traieste si despre ea, dar mai mult chiar, aici se regaseste si isi poate da seama ca lucrurile nu sunt mereu asa cum par. Mai exact ca nu este bine sa te grabesti sa judeci pe cineva inainte de a cunoaste toate aspectele.

Cartea este destul de bogata in evenimente avand in vedere ca este un prim volum dint-o trilogie. Pot spune ca mi-a placut destul de mult. Este o poveste cu elemente paranormale insa atinge si alte aspecte ce privesc viata adolescentilor.

Din punctul meu de vedere este o carte ce merita citita desi ar fi fost loc de si mai bine. Posibil ca urmatoarele volume sa ma impresioneze mai mult.

 

 

Anunțuri

22 de gânduri despre „Recenzie: Nascuta la miezul noptii de C.C. Hunter

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s