In ceruri e nevoie de o schimbare din temelii!

 

MOARTĂ ŞI ÎNVIATĂ, cartea a doua din seria MADISON AVERY de Kim Harrison, în curând la CORINTeens.

Mă numesc Madison Avery, am şaptesprezece ani şi sunt pe jumătate moartă.
Sunt în fruntea îngerilor întunecaţi din Ceruri, iar aceştia ard de nerăbdare să omoare pe cineva.

Visurile lui Madison Avery de a se adapta la noua şcoală la care învaţă au murit odată cu ea. A reuşit totuşi să-şi păstreze iluzia unui corp, are de-a face cu un înger păzitor cicălitor şi, ah, da, i-a grăbit sfârşitul spintecătorului care o omorâse. În condiţiile astea, nu prea poate să intre în nicio bisericuţă. E uimitor că tipul de care este îndrăgostită, Josh, nu o crede complet ţicnită.
Acum Madison a aflat că este cronometrorul întunericului şi se află la conducerea îngerilor care urmează regulile de nepătruns ale sorţii. Cum nu i-a plăcut niciodată să respecte regulile, hotărăşte că sistemul are nevoie de o schimbare radicală. Cu ajutorul unor aliaţi neaşteptaţi, Madison creează un grup de spintecători rebeli, care nu sunt deloc de acord cu orânduirile Cerurilor.
Dar pe măsură ce se luptă cu noile abilităţi înspăimântătoare specifice unui cronometror, Madison îşi dă seama că s-ar putea să nu fie pregătită pentru ce o aşteaptă – asta dacă nu are parte de o intervenţie divină majoră.

Cartea va avea 256 de pagini pe formatul 13 x 20 cm, va fi cartonată (fără supracopertă) şi va costa 36,90 lei, preţ de listă.

Kim Harrison s-a născut şi a crescut în partea centrală a Statelor Unite, dar s-a mutat în sud ca să scape de zăpadă. Îşi petrece timpul îngrijind orhidee, gătind şi dresându-şi câinele. E pasionată de ciocolată şi sushi. Primul roman din seria Madison Avery, Pe jumătate moartă, se află pe lista de bestselleruri New York Times. Este cunoscută şi pentru bestsellerul Hollows şi, de asemenea, a contribuit la volumul de povestiri Prom Nights from Hell.
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kimharrison.net.

SURSA

Anunțuri

22 de gânduri despre „In ceruri e nevoie de o schimbare din temelii!

  • Nu a fost foarte multa actiune daca la asta te referi, dar eu zic ca nu a fost plictisitoarea; mai ales Grace. Replicile ei m-au dat pe spate.

   • Nu ma refer neaparat la actiune, nu ma deranjeaza daca o carte nu are foarte mult actiune. Pur si simplu nu prea m-a atras. Probabil ce mi-a placut cel mai mult la carte sunt „cantecele” lui Grace 🙂

   • Mie sincer sa fiu replicile personajelor in special ale lui Grace, mi-au placut cel mai mult, desi e adevarat actiune a fost cam putina

 1. Din cate vad parerile sunt impartite. Eu nu am citit primul volum asa ca nu pot zice multe.. Sper sa il pot citi intr-o zi ca sa ma conving ce e de capul acestei serii 😀 Acum parca vad ca apare precomanda :))

  • Este frumos volumul, insa este un pic cam slab din punct de vedere al actiunii. Nu se intampla prea multe. E cam ca la „Jurnalele Vampirilor”, sa le citesti pe toate deodata ca sa fii surprins de o poveste aparte! Merita oricum, nu te intalnesti mereu cu o astfel de carte, mai ales acum, in „era vampirilor”. =))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s