Ce carti mai citesc, ce filme mai vad (1)

Este o rubrica noua pe care o voi actualiza pe parcurs in functie de ceea ce citesc si ceea ce vad in materie de film sau serial.

In prezent citesc „Orasul de sticla” vol. 3 din seria „Instrumente mortale”de Cassanda Clare.

Vremea marilor decizii a sosit!
Seria Instrumente mortale continua sa-i fascineze pe cititorii de urban fantasy cu cel de-al treilea si mult asteptatul volum – ORASUL DE STICLA!

Amenintati de haosul unui razboi, vanatorii de umbre trebuie sa se hotarasca daca vor lupta alaturi de vampiri, varcolaci si celelalte creaturi din Lumea de Jos, sau impotriva lor? intre timp, Jace si Clary au si ei de luat o decizie dificila: sa dea sau nu curs iubirii care-i leaga, desi stiu prea bine ca este o iubire interzisa?
Pentru a-i salva viata mamei sale, Clary trebuie sa plece in Orasul de Sticla, locul de origine al vanatorilor de umbre – chiar daca asta inseamna sa incalce Legea si sa riste moartea. Mai grav este ca Jace se opune acestui plan, iar Simon este aruncat in inchisoare de catre vanatorii de umbre, care isi au banuielile lor cu privire la acest vampir imun la lumina soarelui. Din fericire, Clary isi gaseste un aliat – in persoana misteriosului Sebastian, care nutreste o stranie atractie fata de ea. Valentine isi aduna in acest timp o armata de demoni, dar vor reusi oare locuitorii din Lumea de Jos si vanatorii de umbre sa uite de vrajba dintre ei si sa-si uneasca fortele pentru a o infrange?
Va putea Clary sa-si foloseasca puterile pentru a-i ajuta sa se salveze – indiferent de pretul pe care va trebui sa-l plateasca?

Si urmaresc cu sufletul la gura aventurile sarmantului detectiv Hercule Poirot, in interpretarea remarcabila a lui David Suchet.

Daca va plac filmele politiste atunci nu trebuie sa ratati acest serial, in plus puteti opta si pentru lectura cartilor ce stau la baza serialului. Pe acestea le puteti cumpara de la Elefant. ro, Libris, Rao, Coltul colectionarului sau de oriunde le puteti procura.

Anunțuri

3 gânduri despre „Ce carti mai citesc, ce filme mai vad (1)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s