Pe jumatate moarta de Kim Harrison recenzie

Titlu original: Once Dead, Twice Shy

Traducerea: Laura Blebea

Editura : Corinteens

Numar de pagini: 252

ISBN: 978-973-128-373-;978-973-128-367-8

Despre Kim Harrison am auzit numai de bine asa ca am pornit entuziasmata sa citesc aceasta carte, primul volum din seria pentru adolescenti “Madison Avery”.

In acest prim volum o cunoastem pe Madison, aflam mai multe despre viata ei si cei apropiati, despre problemele ei. Ea este o adolescenta cat se poate de normal ce incearca sa faca fata provocarilor vietii alaturi de tatal ei, intr-un nou camin, nou liceu si departe de mama sa.

Putin cam coplesitor sa treaca cu brio peste toate aceste lucruri noi. Asa ca la balul organizat de liceul la care invata, Madison face o alegere cam nefericita si   pleaca  impreuna cu un tip misterios. Rezultatul…Madison sfarseste …moarta. Cum de a ajuns aici si in starea asta? Pai tipul misterios nu era un simplu tip, ci un spintecator al intunericului, iar Madison devine victima  acestuia. Insa  cumva reuseste sa-I fure spintecatorului  o amulet  ce-I creaza posibilitatea de a “trai” intr-o anumita masura…

Lucrurile insa abia acum incep sa se complice, pentru ca  spintecatorul isi vrea amuleta  inapoi cu orice pret, dar  si Madison are cateva atuuri (de unele nefiind nici ea constienta inca).

Dar daca vreti sa stiti prin ce aventuri va trece Madison, atunci trebuie sa cititi “Pe jumatate moarta”.

Mi s-a parut destul de draguta aceasta carte, asta dupa ce am terminat-o, pentru ca in prima parte pot spune ca m-a cam plictisit.

Povestea este putin cam prea alambicata si greu de “rumegat” pentru gustul meu, insa cum am spus spre final a reusit sa-mi capteze interesul.

Ii pot acorda o bila alba pentru originalitatea subiectului, nu am mai citit pana in prezent nimic despre spintecatori.

Avand in vedere ca este un prim volum dintr-o serie in desfasurare, astept continuarea, poate ma va face sa o apreciez mai mult.

Reclame

4 gânduri despre „Pe jumatate moarta de Kim Harrison recenzie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s