Paranormal de Kiersten White recenzie

Titlu original: Paranormalcy

Traducerea: Carmen Botosaru

Editura: Corinteens

Numar de pagini: 352

Data aparitiei: 2011

ISBN: 978-973-128-370-8;978-973-128-374-6

Aceasta carte este prima din trilogia cu acelasi nume scrisa de tanara autoare de urban fantasy Kiersten White. Inainte sa incep aceasta lectura am aflat ca aceasta carte a fost foate bine primita pe piata genului.

Actiunea se desfasoara in jurul adolescentei Evie ce traieste intr-o institutie ce se ocupa cu cercetarea si supravegherea tuturor creaturilor supranaturale de pe pamant. Ea este in acelasi timp si o angajata a acestei corporatii si sub supravegherea lui Raquel si a unei sirene (cea mai buna prietena) isi desfasoara atat viata profesionala cat si cea privata. Lucrurile incep insa sa se complice cand in centru isi face aparitia un nou personaj, iar o data cu aparitia acestuia lucruri teribile incep sa se petreaca in lumea supranaturalilor.

Oare el este cel vinovat? Va reusi Evie sa descopere cine se ascunde in spatele acestor orori? Toate acestea si inca si mai multe veti descoperi numai citind aceasta carte.

Ce mi-a placut in mod deosebit la acest volum este limbajul „jucaus” folosit de autoare, felul in care ne face sa privim evenimentele din perspectiva lui Evie. Este imposibil sa nu o indragesti este atat de naturala, destinsa, haioasa.

Actiunea curge firesc si nu iti vine sa lasi cartea din mana, este o lectura placuta, fluida ce te tine in tensiune pana la final.

Alaturi de Evie descoperim cat de frumoasa poate fi viata obisnuita a unui adolescent, cat de importanta este prietenia, respectul, dargostea fata de cei apropiati si mai ales cat de important este sa privesti lucrurile cu claritate si sa alegi ceea ce este corect din punct de vedere moral.

Mi-a placut aceasta carte chiar mai mult decat m-as fi asteptat, v-o recomand cu drag.

Anunțuri

6 gânduri despre „Paranormal de Kiersten White recenzie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s