Predestinati de Josephine Angelini recenzie

Predestinati

Titlu original: Starcrossed

Autorul: Josephine Angelini

Traducerea: Rudmila – Rodica Ivan

Editura:Rao

Numar de pagini: 379

Anul aparitiei: 2011

ISBN: 978-606-609-162

Predestinati este volumul de debut al autoarei americane Josephine Angelini. Ce m-a determinat sa cumpar si sa citesc aceasta carte a fost ideea autoarei de a folosi cateva elemente din mitologia greaca intr-un roman paranormal romance. Mai precis J. Angelini a incercat sa transpuna binecunoscut poveste a Iliadei intr-o serie fantasy pentru adolescenti. Volumul de fata fiind primul din trilogia cu acelasi nume.

In acest prim volum o cunoastem pe Helen Hamilton, o adolescenta aparent normala ce incearca sa faca fata greutatilor vietii de liceeana in micuta localitate Natucket. Helen este o fata timida si neincrezatoare in propriile-i forte si calitati, insa are alaturi de ea cativa prieteni ce-i fac viata frumoasa si linistita. Totul insa se schimba in ziua in care o noua familie se muta in micul lor oras. Familia Delos va reusi sa-i dea peste cap intreaga viata, iar cel mai mare „vinovat” de acest lucru va fi chiar chipesul Lucas.

Daca vrei sa stiti ce va urma si cum va reusi Helen sa faca fata noilor provocari, atunci trebuie sa cititi aceasta carte.

Parerea mea:

Mi-a placut mult acest volum, as putea spune din ce in ce mai mult, pentru ca actiunea creste, se intensifica pe parcursul lecturii. Incet, incet descoperim noi detalii si suntem tot mai prinsi de ceea ce citim.

Personajele sunt frumos conturate, cu personalitati diferite. Mie mi-a placut in mod deosebit de nastrusnica Claire (Giggles), cred ca oricine si-ar dori o prietena ca ea.

Un alt aspect care mi-a placut la aceasta carte, este folosirea elementelor din mitologia greaca, nu am mai citit pana in prezent nici un roman urban fantasy/paranormal romance care sa contina astfel de detalii.

In fine daca doriti sa cititi un roman de dragoste cu elemente din mitologie, cu baieti frumosi si multa, multa actiune, atunci trebuie sa cititi Predestinati.

 

Anunțuri

9 gânduri despre „Predestinati de Josephine Angelini recenzie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s