Patimi de sucub de Richelle Mead recenzie

Patimi  de sucub (Succubus Heat)

Autor: Richelle Mead

Traducerea: Mariana Piroteala

Editura: Leda

Data: 2011

ISBN: 978-973-102-386-1

Nr. de pagini: 414

Citita in : noiembrie

Limba: romana

Cartea poate fi cumparata de aici:

Leda, Libris, Elefant (Ro)

Book Depository (eng)

Sumar:

PATIMA ATINGE COTE MAXIME…

Georgina a fost un sucub foarte, foarte rău…
Dar în ultima vreme, din cauza despărţirii de scriitorul de succes Seth Mortensen, a devenit atât de nesuferită, încât Jerome, arhidemonul zonei Seattle, decide să o „detaşeze” trimiţând-o unui rival – dar şi punând-o să joace rolul de spion pentru el.
Exilul în Nordul îngheţat – mă rog, în Vancouver – şi faptul că îl lasă pe Seth în braţele noii lui iubite sunt destul de greu de suportat. Apoi, Jerome este răpit şi, în mod misterios, toţi nemuritorii din subordinea lui îşi pierd puterile. Iar Georgina, mai nou muritoare, trebuie să-şi salveze şeful şi să afle cine i-a jucat pe degete – altfel se va dezlănţui iadul pe pământ…

„Multă acţiune, mistere surprinzătoare şi sex fierbinte.” – Romantic Times

„Ca toate marile eroine, Georgina Kincaid este un amestec incitant de contradicţii; sexy, dar dulce, o nemuritoare care nu a uitat de umanitatea ei şi o fată care ştie exact ce vrea de la un bărbat şi o băutură, dar care tot se poate pierde în faţa amândurora.” – Vicki Pettersson

 

Despre carte si autor:

Acesta este al patrulea volum din seria Georgina Kincaid a autoarei de urban fantasy Richelle Mead.

RICHELLE MEAD este o autoare americană de urban fantasy, atât pentru adulţi, cât şi pentru adolescenţi. A urmat cursurile Universităţii din Michigan şi are un master în Religie comparată. În 2007, a debutat cu două serii, una pentru adulţi, seria Georgina Kincaid (Tristeţi de sucub şi Nopţi de sucub sunt primele 2 volume din serie apărute deja la editura LEDA) –, iar cealaltă pentru tineri, Academia Vampirilor, al cărei prim volum dă şi titlul seriei. În anul următor, lansează cea de-a treia serie de autor, Dark Swann Series. Succesul rapid al cărţilor ei îi impune un ritm alert de publicare, până în prezent având în portofoliu nu mai puţin de zece titluri din cele trei serii menţionate şi ocupând poziţii de top pe New York Times Bestseller List. Originară din Michigan, unde s-a născut în 1976, Richelle locuieşte în prezent la Seattle, împreună cu soţul ei şi patru pisici.

 

Povestea:

Viata Georginei nu e nici simpla si nici frumoasa, cel putin ultimele evenimente traite o fac sa creada acest lucru. Asa ca cel mai bun remediu pentru problemele ei este sa-si faca de cap, iar cand o fata este nemuritoare si pe deasupra si sucub, termenul de “a-ti face de cap” are alte intelesuri.

Asa ajunge sa-l scoata din sarite pe Jerome arhidemonul zonei Seattle, superiorul ei, care o “expediaza” pentru un “program de reeducare” tocmai in Canada.

Lucrurile insa incep sa o ia razna. Jerome dispare iar acest lucru ii afecteaza pe toti nemuritorii din subordinea lui. Asa ca Georgina mai nou muritoare porneste intr-o noua misiune de data aceasta de a-l readuce pe seful ei teafar din mainile celor ce l-au rapit.

Opinia mea:

Nu stiu daca mai trebuie sa repet, dar ador aceasta serie, deci voi fi din nou subiectiva …ce sa-i fac.

Imi place povestea, mereu alta, mereu sub semnul unui mister. Iubesc modul in care scrie autoarea, dialogurile, personajele, replicile amuzante, cursivitatea textului, maniera fireasca in care decurge actiunea, iar Georgina este pur si simplu adorabila. Este imposibil sa nu o indragesti.

Despre carte pe Goodreads

Pagina Autoarei

Reclame

10 gânduri despre „Patimi de sucub de Richelle Mead recenzie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s