Femeia în negru – acum o fascinantă ecranizare a celebrului thriller semnat de Susan Hill

Actorul britanic Daniel Radcliffe, vedeta seriei Harry Potter, interpretează rolul principal în noul lungmetraj Femeia în negru. Filmul are la bază romanul omonim al scriitoarei Susan Hill şi va fi lansat în România începând din 16 martie 2012.
Romanul Femeia în negru de Susan Hill a fost publicat de Editura LEDA în toamna anului 2009.
Radcliffe joacă rolul unui tânăr avocat ajuns într-un orăşel britanic bântuit de o fantomă. Scenariul a fost scris de Jane Goldman, iar regia va fi semnată de James Watkins (regizorul filmului Eden Lake).
Mai multe detalii pe site-ul oficial al filmului: www.womaninblack.com

O excelentă poveste cu stafii… de o strănietate superbă… o lectură fascinantă.” – Evening Standard

Mândră şi solitară, Casa din Mlaştina Ţiparului veghează asupra smârcurilor cu apă sărată, bătute de vânt şi aflate de cealaltă parte a Digului celor Nouă Vieţi. Arthur Kipps, un tânăr avocat, este trimis să participe la înmormântarea singurului locatar al casei, neştiind de secretele tragice ce zac ascunse dincolo de ferestrele oblonite. Abia după ce zăreşte o tânără femeie palidă, înveşmântată toată în negru, începe să fie copleşit de nelinişte, sentiment întărit de localnicii care ezită să vorbească despre strania apariţie – şi intenţiile ei cumplite. Femeia în negru, o poveste cu fantome plasată în epoca victoriană, este unul dintre cele mai cunoscute romane ale scriitoarei britanice Susan Hill. A fost adaptat pentru scenă în 1989 şi continuă să se joace cu succes în West End-ul londonez, ca şi pe scenele a numeroase teatre din întreaga lume.
Mai multe detalii pe site-urile: www.susan-hill.com şi www.thewomaninblack.com

SURSA

Anunțuri

7 gânduri despre „Femeia în negru – acum o fascinantă ecranizare a celebrului thriller semnat de Susan Hill

  1. Abia aştept să apară. Sunt şi fană Daniel Radcliffe şi sunt curioasă cum ar juca într-un rol ca ăsta. Plus că dupa ce am citit cartea.. sunt sigură că filmul o să fie destul de înspăimântător 😡

  2. de cand am auzit ca se va face un film pe baza carti tot am zis ca vreau sa o citesc….este si la biblioteca dar varianta mai veche:-?..abia astept filmul mai ales ca joaca Daniel Radcliffe:X

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s