Tradari de Lili St. Crow recenzie

Tradari

Autor: Lili St. Crow

Titlu original:Betrayals

Traducerea: Alexandra Musat

Editura: Leda

Nr. de pagini: 351

Coperta cartii:

Gata! Până aici cu fetiţa drăguţă!

Lumea Reală e un loc înspăimântător. Întrebaţi-o despre asta pe Dru Anderson, o fată dură care a pus la pământ un număr destul de mare de tipi răi. E înarmată, periculoasă, şi gata să lupte mai întâi şi abia pe urmă să stea la discuţii. Aşa că o să dureze ceva timp până să-şi dea seama în cine se poate încrede.

Sărmana Dru… Părinţii ei au dispărut cu multă vreme în urmă. Graves, prietenul ei cel mai bun (şi singurul!), a fost muşcat de un vârcolac. Şi tocmai a aflat că sângele care îi circulă şi ei prin vene nu este în totalitate uman. Christophe, misteriosul şi chipeşul ei salvator, o ţine ascunsă la o şcoală secretă pentru djamphiri şi vârcolaci adolescenţi. O problemă ar fi că Dru este singura fată de acolo. Vestea proastă: instinctul ucigaş îi spune că unul dintre colegi vrea să o vadă moartă.

Cu toţi ochii aţintiţi asupra ta, să descoperi un trădător în Ordin nu e tocmai un lucru care poate rămâne fără urmări…

Pentru mai multe informaţii despre această serie şi despre autoare, vizitaţi www.strange-angels.com şi www.lilithsaintcrow.com.

In acest al doilea volum al seriei “Altfel de ingeri” Dru isi continua aventura in lumea supranaturala alaturi de prietenul ei Graves, proaspat transformat in varcolac si de misteriosul djamphir Christophe.

In goana ei din calea vampirului Sergej ce o vrea cu orice pret moarta, Dru ajunge intr-o scoala speciala unde invata mai multi varcolaci si djamphiri. Aici ar putea fi in siguranta pentru o vreme si ar putea duce o viata cat de cat normala. Aici Graves char incepe sa se integreze in noul colectiv, insa lucrurile nu stau tocmai asa cum ar fi trebuit. Scoala nu este atat de sigura pe cat i s-a promis pentru ca cineva tradat-o.

O alta svetocha ii aduce niste dovezi care o fac sa nu mai stie in cine poate avea incredere si in cine nu, in plus ceea ce descopera o fac sa se indoiasaca de loialitatea lui Christophe.

Oare chiar el este cel ce o tradeaza?

Prinsa in capcana indoielilor, presata de propria-i transformare si haituita de cei ce-o vor moarta, Dru nu mai stie cine-i sunt prietenii si cine-i sunt dusmanii, insa instinctul nu a inselat-o niciodata pana acum si mereu a luat cele mai bune decizii.

Cum se va descurca Dru si ce alegeri va face veti afla numai citind acest al doilea volum al seriei Altfel de ingeri – Tradari.

Cartea este scrisa in aceeasi maniera alerta, plina de actiune, suspans si evenimente neprevazute. Dru este o eroina puternica si intr-o oarecare masura mi-a amintit de Rose Hathaway din Academia Vampirilor, genul acela de fata viteaza ce ascunde un suflet delicat.

Mi-a placut acest volum si il recomand tuturor celor ce iubesc povestile pline de actiune.

Anunțuri

5 gânduri despre „Tradari de Lili St. Crow recenzie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s