Capcana Mortala de Ch.Harris recenzie

Capcana Mortala de Charlaine Harris vol. 11 din seria Vampirii Sudului

Titlu original: Dead Reckoning

Editura: Leda

Traducerea: Adrian Deliu

Nr. De pagini:442

ISBN:978-973-102—320-5

„O serie în acelaşi timp agreabilă şi diabolică… şi din ce în ce mai captivantă!” – The Dallas Morning News

Cu talentul ei special de a da mereu de necazuri, Sookie este martoră la un atentat comis cu o sticlă incendiară asupra barului în care lucrează, Merlotte’s. Bănuielile se îndreaptă imediat spre anti-teriantropii din zonă, însă Sookie suspectează altceva şi, împreună cu Sam, încearcă să descopere vinovatul… precum şi mobilul atacului.
Dar lucrurile se complică. Cu toate că nu este capabilă să „citească” în mintea vampirilor, Sookie îi cunoaşte bine pe iubitul său, Eric Northman, şi pe „fiica” lui, Pam, şi îşi dă seama că aceştia complotează împotriva actualului lor stăpân. Treptat, şi Sookie este atrasă în această luptă… care se dovedeşte a fi mult mai grea decât ar fi crezut la început.
Prinsă încă o dată în vârtejul intrigilor din lumea vampirilor, Sookie află că este doar un pion, la fel ca oricare alt om obişnuit… şi că pe tabla de joc a apărut o nouă regină…

„Amestecul de stiluri este încântător, o combinaţie de elemente din romanele de dragoste, mister şi groază.” – Milwaukee Journal Sentinel

Coperta cartii

Asa cum ma asteptam si acest volum este la fel de reusit ca si anterioarele. Scris in aceeasi maniera alerta, plina de mistere si evenimente neasteptate, Capcana mortala este bine scrisa, te prinde si te tine in suspans pana la final.

Am citit cu multa placere si acest volum, pot spune ca l-am savurat ca pe o prajitura bogata in ciocolata, incet, lingurita cu lingurita, iar la final mi-as fi dorit mai mult. Sigur acesta este cel mai mare inconvenient, va fi o lunga asteptare aparitia urmatorului volum.

Nu stiu daca ma pot opri asupra unui aspect care mi-a placut in mod deosebit, cred ca totusi credibilitatea personajelor, iar Sookie este atat de umana incat este imposibil sa nu o adori.

Daca va recomand acest volum… sigur ca da, desi daca ati citit ceva de C.Harris nu mai aveti nevoie de recomandarea mea.

Anunțuri

2 gânduri despre „Capcana Mortala de Ch.Harris recenzie

  1. Si pe mine ma chinuie asteptarea urmatorului volum.Mi se pare o portie prea mica (am citit-o intr-o singura zi;nu m-am putut abtine!) si o asteptare atat de indelungata (inca un an).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s