Domnia Haosului de Rachel Caine recenzie

Traducerea: Adrian Deliu

Editura: Leda

Nr. De pagini:352

ISBN: 978-973-102-358-8

Punctaj: 4/5

În oraşul universitar Morganville, vampirii si oamenii au coexistat într-o relativă armonie… până la sosirea lui Bishop, o căpetenie a vampirilor care ameninţa să readucă epitetul de malefic în expresia maleficii morti-vii şi să spulbere fragila stare de pace. Numai că Bishop nu este singurul pericol… Nori negri şi violenţi prevestesc o furtună de proporţii devastatoare. În timp ce studenta Claire Danvers şi prietenii ei se pregătesc să apere oraşul de elementele dezlănţuite — atât de cele naturale, cât şi de cele nenaturale —, se petrece un lucru neasteptat: vampirii din Morganville încep să dispară unul câte unul. Descoperirea motivului o conduce pe Claire spre o ultimă opţiune: să-i jure supunere lui Bishop… sau să moară.

„Universul lui Caine vă rezervă o experienţă formidabilă!” – MIDWEST BOOK REVIEW

„Rachel Caine reuşeşte să dea o notă absolut personală şi originală ultracunoscutelor legendele despre vampiri.” – FLAMINGNET

 

In acest al cincilea volum din serie lucrurile incep sa se complice. In urma banchetului organizat in onoarea domnului Bishop evenimentele au luat amploare, intentiile au fost rostite, iar razboiul a fost declarat.

Intreg orasul “arde” sub semnul revoltei si pretutindeni domneste haosul.

Vampirii se lupta intre ei, oamenii s-au divizat in grupuri si s-au aliat fie cu vampirii fie impotriva lor, iar ca si cum toate astea nu ar fi suficiente,chiar si natura a ales sa se dezlantuie.

Daca ar fi sa aleg un singur cuvant care sa descrie acest volum, acesta ar fi – actiune, actiune la cote maxime. Pe tot parcursul cartii evenimentele se succed cu repeziciune, totul se deruleaza sub semnul actiunii si suspansului.

Acest volum il pot compara cu un film alert cu Bruce Willis (din care fireste actorul lipseste), insa avem parte de mai mult eroi neinfricati ( Shaine, Michael, Eve, Claire etc)

Cartea este scrisa in maniera cu care ne-a obisnuit autoarea – accesibila, plina de evenimente, creand impresia ca totul vine de la sine.

Recomand acest volum (serie) tuturor celor ce iubesc genul urban-fantasy si povestile pline de suspans si actiune.

Anunțuri

2 gânduri despre „Domnia Haosului de Rachel Caine recenzie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s