In curand la Rao

Daca as ramane

Gayle Forman

Traducerea: Manuela Bulat

Nr. de pag.220

Aparitie: 25.10.2011

Pret:29,99 lei

Mia este o violoncelistă talentată în vârstă de 17 ani, cu o familie iubitoare şi un prieten minunat, Adam. Ea nu trebuie decât să aleagă dacă va merge la New York pentru a studia la Julliard sau dacă va rămâne în Oregon cu cei dragi. Însă într-o dimineaţă cu ninsoare, totul se schimbă, iar decizia pe care brusc trebuie să o ia este dramatică şi dureroasă. Mia îşi pierde părinţii şi fratele mai mic într-un accident rutier, şi, cu toate că nu îşi aminteşte momentul impactului, ea îi poate vedea pe cei din jur şi pe sine. Romanul este scris la persoana întâi, Mia evocă evenimente din viaţa sa, descrie ceea ce vede şi aude în spital, deşi nu poate simţi nimic şi este din ce în ce mai slăbită. Dragostea pentru cei rămaşi în viaţă şi pentru Adam şi pasiunea pentru muzica clasică vor determina alegerea pe care tânara o face la final. „Dacă aş rămâne” atinge teme importante, despre viaţă, moarte şi despre cum totul se poate schimba iremediabil într-o secundă. Cartea este inspirată de o tragedie reală.

Anunțuri

5 gânduri despre „In curand la Rao

  1. Buna Andreea! Sunt convinsa ca cititorii tai te vor urma pe orice site te muti. Vroiam sa te intreb daca in momentul in care transferi blogul la alta adresa pierzi din postari, sau comentarii. Vrem si noi sa-l mutam dar nu stim inca „cu ce se mananca” asta. O seara frumoasa!

    • Buna Krisz, nu se pierd informatiile. Cand ii dai sa exporte blogul, setezi sa-ti ia toate informatiile, apoi le importi pe noul blog. nu stiu cum este la Blogspot, dar la WordPress are aceasta optiune in Utilitare si este destul de simplu.

  2. Cartea ma tenteaza, cred ca o voi adauga la lista de cumparaturi. Desi tot zic asta, am ajuns in faza in care aceasta lista nu mai e chiar kilometrica si sunt doar cateva carti pe care astept cu nerabdare sa pun mana. Singura problema ramane timpul…

    Bine-ai revenit pe wordpress >;D<

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s