>Sus, in aer de Walter Kirn prezentare carte si concurs

>

SUS, IN AER

de Walter Kirn

Editura: Allfa

Colectie: Strada Fictiunii Contemporan

Data publicatie: 03.03.2011

Numar pagini: 288

Pret : 29,90 lei

Ryan Bingham – zambet perfect tip George Clooney – locuieste in Aerocosm. Adica in lumea hotelurilor de aeroport, a business class-ului, a cluburilor exclusiviste, a prieteniilor la minut si a sexului ergonomic. Meseria lui este sa concedieze oameni, dar in stilul societatii de consum: vanzandu-le iluzii.

Ryan isi uraste slujba, dar adora Aerocosmul. Asa ca are doua obiective: sa obtina bonuri de fidelitate pe viata – un milion de mile de la compania Marele Vest – si sa primeasca un job la MythTech, o companie ,,pe val”, de marketing ocult. Intr-un itinerar de sase zile si opt orase, Ryan trebuie sa desfaca toate itele vietii lui hipermoderne, in care singuratatea ruleaza pe ecran 3D.

„Un roman plin de umor… Dar sub pojghita lui sclipitoare pandeste intrebarea: nu cumva, facand totul pentru un scop, ne instrainam complet de noi insine?“
Minneapolis Star-Tribune

,,Sus, in aer arunca pur si simplu in aer valorile Americii corporatiste. Ironia ingenioasa a lui Kirn matura intregul peisaj contemporan, cu gratie si, uneori, empatie.”
The Wall Street Journal

,,O carte de o inteligenta taioasa, cu suspansul unui roman de John Grisham.”
Time Out New York

„Filmul sus, in aer seamana cu romanul meu exact asa cum seamana doi frati: au aproximativ acelasi cod genetic. Dupa ce ai citit cartea, sa vezi filmul e ca si cum te-ai plimba printr-o tara straina, despre care ai citit o cronica de calatorile. si reciproca e valabila.”

Walter Kirn

CONCURS:

Daca vreti sa castigati un exemplar din aceasta carte lasati un comentariu la acest post in care sa va scrieti numele si o adresa de mail la care puteti fi contactat. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti  pe data de 5 iulie si va fi contactat de mine pe mail la adresa pe care mi-a lasat-o.

Mult succes tuturor!

35 de gânduri despre „>Sus, in aer de Walter Kirn prezentare carte si concurs

Lasă un comentariu