>Women of the Otherworld – Kelly Armstrong

>

Kelley Armstronga dat lovitura in Canada si Statele Unite cu seria “ Women of the Underworld”/ “Lumea de dincolo” . Seria este formata din 8 carti care au ca personaje principale femei cu puteri supranaturale: varcolaci, vrajitoare si necromante. Cartile plaseaza aceste eroine in contemporanul nostru si au subiecte pline de aventura si actiune. ¬ In Romania a aparut deja primul volum al seriei, sub numele de Luna Plina, la editura Tritonic.

O cheama Elena. Este frumoasa, inteligenta si amuzanta. Si cel mai important este varcolac. Singura femeie varcolac din lume. Tradata de iubitul ei, un varcolac, Clay, care o musca si o transforma in ceea ce este acum, obligand-o la o viata plina de transformari secrete, Elena paraseste Haita adoptiva incercand sa se acomodeze vietii umane. Latura animalica pe care incearca din rasputeri sa o anuleze este imediat reactivata atunci cand varcolacul Alfa, seful Haitei, o chema sa salveze Haita, amenintata de criminali odiosi transformati in varcolaci si care incalca teritoriul acesteia ucigand oameni nevinovati. Lupta pentru siguranta si dreptate se trasforma in curand o lupta pentru sine si cu sine pentru o viata linistita. Care va fi deznodamantul, ce se va alege de Haita si cum va opta Elena sa traiasca aflati citind romanul scris de Kelley Armstrong.

Cei de la editura ne anunta pe site ca in curand vor publica si cel de-al doilea volum al seriei, sub titlul “A doua luna plina”.

A doua luna plina este continuarea romanului Luna plina scris de autoarea de origine canadiana Kelley Armstrong din ciclul „Lumea de Dincolo”. Elena Michaels este singura femeie varcolac din lume, transformata cu zece ani in urma de iubitul ei. Tocmai cand ajunge si ea sa se obisnuiasca cu aceasta situatie infricosatoare, o tanara vrajitoare ii spune Elenei Michaels ca un grup de oameni de stiinta rapesc fiinte supranaturale pentru a face experimente pe ele. Elena ignora avertismentul. Insa curand va fi confruntata cu adevarul despre „Lumea Cealalta”, cand este rapita si aruncata intr-o celula impreuna cu vrajitoare, vampiri, samani, semi-demoni si alti varcolaci. Elena descopera in scurt timp ca a avea de-a face cu colegii ei captivi este cea mai mica dintre grijile ei. In aceasta inchisoare, cei care au cheile celulelor sunt adevaratii monstri.

Anunțuri

19 gânduri despre „>Women of the Otherworld – Kelly Armstrong

  1. >am citit si eu cartea asta si mi-a placut :Dpacat ca au aparut numa 2 volume la noi… :(pana apar si celelalte mai trec vro 2 ani 😦

  2. >Ar fi culmea sa o tina cu titlurile tot asa adica "A treia luna plina", "A patra luna plina"… Mi s-ar parea lipsit de imaginatie :)) Dar nu stiu cum au sa scape daca deja au inceput asa.

  3. >eu nu cred ca va mai fi cu luna plina, pentru ca volumul trei o are in prim plan pe Page, care este o vrajitoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s