>A doua luna plina de Kelley Armstrong

>

Editura Tritonic ne anunta ca putem sa ne achizitonam al doilea volum rtadus in romana, din seria „Women of the Otherworld”. Puteti sa comandati volumul de aici, la pretul de 30,4 ron.

16 gânduri despre „>A doua luna plina de Kelley Armstrong

  1. >As vrea sa citesc si eu continuarea, dar de cate ori mi-am cumparat o carte am avut alte prioritati… Si din cand in cand o mai intreb pe colega care mi-a imprumutat primul volum daca nu cumva si l-a cumparat intre timp si pe al doilea : ))

  2. >asa fac si eu cu prietenele mele….ne intelegem din timp ce carti urmeaza sa cumparam si apoi facem schimb intre noi, asa putem cuprinde o varietate mai mare de carti 🙂

  3. >As vrea sa am si eu astfel de prietene, insa cu exceptia mamei, nu am nici o cunostinta careia sa ii placa sa citeasca si nici de as vrea nu as putea face schimb de carti cu mama : ))

  4. >:) si eu am mostenit pasiunea pentru carti de la mama mea (si o intreaga biblioteca). dar e super bine asa, daca si mamei tale ii place sa citeasca inseamna ca vei avea tot timpul carti noi in biblioteca si un sprijin care sa te ajute sa iti cultivi in continuare aceasta pasiune!

  5. >Daca ati stii cum am mostenit eu placerea pentru fantasy… Mama are muulte romane de dragoste, iar tata multe de SF. Si intr-un fel a iesit un paranormal romance :))… Insa imi plac si clasicii si multe altele. Dar mi se pare ciudat felul asta de mostenire :)).

  6. >Daca as fi profa mea de biologie as incepe sa-ti povestesc despre cum s-au amestecat genele de pe cromozomi si a iesit o trasatura mutanta : )) (nu, nu m-am putut abtine, incepe sa ma obsedeze…)

  7. >Hmm…nu cred ca se aplica asta chiar la toata lumea… Eu sunt un exemplu. Daca citesc acum primul volum si urmatorul peste vreun an, atunci ar reveni la viata toate "amintirile si sentimentele" din primul volum, pe care doar le uitasem, nu disparusera… Si totusi, imi place mai mult sa fie o mica asteptare intre volume, pentru ca altfel le'as devora unul dupa altul si as termina seria imediat…si probabil as uita cat de mult mi-a placut destul de repede…

  8. >Eu nu pot sa fac asta. Pur si simplu nu ma pot abtine. Si de asa mi se pare atat de ciudat cand te mai vad scrind ca astepti sa apara toate volumele si apoi incepi seria O.o

  9. >Eu fac exact pe dos. Cum reusesc sa pun mana pe un volum, fie sa il cumpar, fie imprumutat de la biblioteca, nici nu ma mai gandesc daca vreau sa nu sa incep o alta serie, doa iau cartea si ma pun pe citit..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s